Academia Sandplay

Sa ingrijiti cu har gradina sufletului ce se deschide in fata voastra!

Academia Sandplay este cadrul pe care Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip l-a creat exclusiv pentru studiul tehnicilor si metodelor Sandplay.

Respectul fata de lumea unica a fiecarui om cu care lucram, insotirea plina de grija a fiecarui pas catre sine insusi pe care clientul il face in ritmul sau si recunostinta pentru sansa nepretuita de a invata din experienta fiecarui suflet care se deschide in cabinetul nostru, acestea sunt valorile pe care le cultivam ca practicieni si formatori Sandplay si pe care sprijinim o activitate  de suflet pusa in slujba sufletului.

Adresandu-se celor interesati sa parcurga aventura “nisipoasa” spre a deveni practicieni Sandplay, Academia propune o varietate de programe de formare continua si complementara. Formatul programelor si formatorii entuziasti si dedicati incurajeaza practica Sandplay in diverse contexte profesionale si stimuleaza intelegerea in profunzime a acestor abordari creative, expresive si deloc facile a psihicului.

Activitatea cursantilor in cadrul Academiei Sandplay este incurajata a continua in cadrul Clinicii Sandplay, asigurandu-se astfel trecerea de la teorie la practica si intelegerea conceptului learning by doing, pe care se intemeiaza viziunea noastra asupra devenirii ca  practician Sandplay.

Pentru studentii la psihologie aflati la inceput de drum profesional si in cautarea propriului loc in lumea practicienilor, Academia Sandplay propune programe complexe de practica profesionala.

CONTACT

Str. Splaiul Unirii 41 sector 3 Bucuresti
0749664747 (call & sms)
0733548158 (wtpp)