Academia Sandplay

 

Academia Sandplay  este cadrul pe care Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip l-a creat exclusiv pentru studiul tehnicilor si metodelor de joc cu nisip si miniaturi, este locul unde va invitam sa deprindeti stiinta si arta practicii Sandplay.

Respectul fata de lumea unica a fiecarui om cu care lucram, insotirea plina de grija a fiecarui pas catre sine insusi pe care clientul il face in ritmul sau si recunostinta pentru sansa nepretuita de a invata din experienta fiecarui suflet care se deschide in cabinetul nostru, acestea sunt valorile pe care le cultivam ca practicieni si formatori Sandplay si pe care sprijinim o activitate  de suflet pusa in slujba sufletului.

Adresandu-se celor interesati sa parcurga aventura “nisipoasa” spre a deveni practicieni Sandplay, Academia propune o varietate de programe de formare continua si complementara. Formatul programelor si formatorii entuziasti si dedicati incurajeaza practica Sandplay in context therapeutic, educational si de dezvoltare personala si stimuleaza intelegerea in profunzime a acestor abordari creative, expresive si deloc facile ale psihicului.

Training-uri si certificari finale

Sandplay Therapy

Registered Sandplay Therapist

Sandplay Integrativ

Practician/Master Sandplay Integrativ

Sandtray Play in Education

Sandtray Play in Education Practitioner

Toate programele de formare derulate de Academia Sandplay sunt protejate de copyright si se deruleaza sub marca inregistrata SANDPLAY INTEGRATIV®.

  • Afilierea Asociatiei Romane pentru Terapia prin Jocul cu Nisip la International Association for Sandplay Therapy si parteneriatul cu International Sandtray Play in Education asigura programelor de formare derulate de Academia Sandplay certificare internationala.
  • Avizarea Asociatiei ca furnizor de formare profesionala de catre Colegiul Psihologilor din Romania asigura programelor Academiei Sandplay credite pentru formare profesionala continua.

Doua dintre programele noastre intereseaza cu deosebire cadrele didactice din invatamantul prescolar si preuniversitar si consilierii scolari:

  • Sandtray Play in Education si
  • Sandplay Integrativ cu copii si adolescenti.

Venind in intampinarea acestui interes, Asociatia a demarat procedurile de acreditare a acestor programe la Ministerul Educatiei. Astfel incepand cu anul 2018 Academia Sandplay va derula programele respective cu credite de formare profesionala continua acordate de Ministerul Educatiei.

Activitatea cursantilor in cadrul Academiei Sandplay este incurajata a continua in cadrul Clinicii Sandplay, asigurandu-se astfel trecerea de la teorie la practica si intelegerea conceptului learning by doing, pe care se intemeiaza viziunea noastra asupra devenirii ca  practician Sandplay.

Pentru studentii la psihologie aflati la inceput de drum profesional si in cautarea propriului loc in lumea practicienilor, Academia Sandplay propune programe complexe de practica profesionala.

Tuturor celor care ne treceti pragul intru descoperirea artei si stiintei practicii Sandplay, va uram

Sa ingrijiti cu har gradina sufletului ce se deschide in fata voastra!

 

CONTACT

Str. Splaiul Unirii 41 sector 3 Bucuresti
0749664747 (call & sms)