Asociatia Sandplay

“When we succeed with this work of bringing about an inner harmony which defines a personality, we can talk of grace.”  Dora M. Kalff

Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip este furnizor de formare profesionala avizat de Colegiul Psihologilor din Romania din anul 2010, afiliat la International Association for Sandplay Therapy din 2014 si partener al International Sandtray Play in Education din 2016.

 

MISIUNE

Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip promoveaza studiul si practica Sandplay, respectand diversitatea pe care Jocul cu nisip si miniaturi a capatat-o de-a lungul timpului, ca parte integranta a demersurilor de interventie terapeutica si educationala. Mediul de invatare si practica pe care il oferim faciliteaza studiul in profunzime al metodei si insotirea dedicata a  travaliului de vindecare si dezvoltare al psihicului.

VIZIUNE

Formularea si indeplinirea misiunii noastre se sprijina pe doua concepte cheie: learning by doing (a invata din experienta) si learning with Masters (a invata de la cei mai buni). Atitudinea flexibila, creativa si responsabila si stiinta utilizarii diversitatii tehnicilor si metodelor Sandplay in scopul vindecarii si dezvoltarii psihicului definesc viziunea integrative in spiritul careia ne oferim serviciile de formare si serviciile de interventie psihologica.

ACTIUNE

Ne implinim misiunea prin a oferi servicii de inalta calitate profesionala, atat in ce priveste formarea specialistilor, cat si in ce priveste serviciile de psihoterapie, consiliere, asistenta psihologica si educationala pentru beneficiari de toate varstele.

Sediul Asociatiei gazduieste o sala de curs si trei cabinete de practica Sandplay unde cursantii nostrise familiarizeaza si experimenteaza diversele tehnici si metode de joc cu nisip si miniaturi.

Sala de lectura si fondul de carte pe care le detinem sunt puse la dispozitia specialistilor si cursantilor nostri, venind in intampinarea nevoii de continua informare de specialitate.

Specialistii nostri isi defasoara activitatea in cabinete personale complet echipate pentru practica Sandplay si Play Therapy, atmosfera deosebit de primitoare si calda invitand clientii la incursiuni profunde si delicate in propria lumea interioara in sensul restabilirii sanatatii psihicului.

Programele de formare derulate de Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip sunt programe de formare profesionala continua acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania incepand cu 2011, certificate de International Association for Sandplay Therapy si International Sandtray Play in Education si in curs de acreditare la Ministerul Educatiei.


Asociatia Romana pentru Terapia prin Jocul cu Nisip detine exclusivitatea in Romania pentru trei programe de formare profesionala certificate international si acreditate national:

Sandplay Integrativ®
Practitioner©& Master©

Sandtray Play in Education©
Practitioner©

Sandplay Therapy®
Registred Sandplay Therapist© & Teacher©

CONTACT

Str. Splaiul Unirii 41 sector 3 Bucuresti
0749664747 (call & sms)