4EVENIENTE

Sandplay Therapy Training

Bucuresti  iunie 2020, Bulgaria  iunie 2020, Republica Moldova  iunie 2020.
 
Sandplay TherapyTraining ©

Bucuresti – iunie si noiembrie 2020

BulgariaSofia – iunie si noiembrie 2020

Republica Moldova – iunie si noiembrie 2020

Sandplay Therapy Training © este de departe cel mai complet, complex si coerent training din lume in acest domeniu si ne bucuram ca se deruleaza si in Romania din anul 2010.

Sandplay Therapy Training © este singurul program de formare in Sandplay Therapy derulat dupa un Curriculum structurat care preia cursantul de la a stii foarte putin sau deloc despre Sandplay si il ghideaza pana la niveluri foarte avansate de intelegere si practica terapeutica.

Programa este conceputa astfel incat gradual cursantii sa poata absorbi atat aspectele teoretice, cat si cele practice ale Sandplay Therapy, simtimdu-se din ce in ce mai familiar si mai confortabil cu aspectele nonverbale, nondirective si noninterpretative ale acestei abordari terapeutice a psihicului uman.

Modalitatea de predare este interactiva, iar exercitiile care faciliteaza absorbita prin experienta a metodei stimuleaza inteligenta plurimodala implicata in invatare.

La fiecare intalnire, grupul va parcurge exercitii individuale si in diada, astfel ca in scurt timp fiecare cursant va putea sa introduca in practica personala de cabinet ceea ce invata si experimenteaza la curs.

Materialul personal cules din sesiunile experimentale sau din sesiunile de practica profesionala din cabinet este adus de cursanti in cadrul intalnirilor si este explorat impreuna cu formatorul si cu grupul astfel incat fiecare cursant se formeaza prin sistemul learning by doing.

Asociatia pune la dispozitia cursantilor un cabinet complet dotat pentru practica Sandplay unde acestia pot incepe sa exerseze metoda in sesiuni experimentale.

Baza materiala de exceptie (sala de curs, cabinet amenajat pentru practica Sandplay, biblioteca dedicata Sandplay) faciliteaza experienta directa cu aceasta modalitate terapeutica, fiecare cursant avand acces la spatiu si materiale pentru exersarea individuala si in diada a aspectelor practice ale Sandplay Therapy.

Pentru modulele in limba engleza se asigura traducere de specialitate (traducatorul este Sandplay Terapeut).

La fiecare modul cursantii primesc handout in format print, care contine toate slide-urile prezentate de formator, astfel incat isi pot lua notite pe acest material si pot reveni pentru studiul individual la acest material.

Certificatul de Sandplay Terapeut este emis de International Association for Sandplay Therapy, in urma sustinerii evaluarii finale.

Nivel I:

Iunie 2020, Modul 1 – 30 ore
Luni – Vineri, 10.00 – 16.00

Noiembrie 2020, Modul 2 – 30 ore

Luni – Vineri, 10.00 – 16.00

Notiuni introductive de Jungian Sandplay Therapy. Practica Sandplay cu Copii si adolescenti. Practica Sandplay cu adulti. Tehnici de observare si inregistrare a procesului terapeutic prin Sandplay. Intelegerea in profunzime a procesului Sandplay

Nivel II:

Iunie 2021, Modul 3 – 30 ore

Luni – Vineri 10.00 – 16.00

Noiembrie 2021, Modul 4 – 30 ore

Luni – Vineri, 10.00 – 16.00

Notiuni avansate de intelegere a procesului Sandplay.  Psihologia jungiana in practica Sandplay. Influenta filosofiei buddhiste in practica Sandplay. Indicatori psihodiagnostici in practica Sandplay. Stadii ale dezvoltarii psihice in Sandplay – imagini mitologice si imagini simbolice. Neurologia interpersonala si impactul Sandplay asupra functionarii cerebrale.

Fiecare modul cuprinde material teoretic, prezentari de caz, exercitii practice individuale, in diada si in grup.

Incepand cu Nivelul I Modulul 2 de formare se aloca zilnic timp pentru prezentarea cazurilor din experienta cursantilor.

Curriculum-ul acesui training este aprobat de Association for Sandplay Therapy si este protejat de drepturile de autor.

Autorul acestui Curriculum este Dr Barbara Turner, Sandplay Therapist, Consultant & Teacher

Formatori: Barbara Turner, Rose Harriet, Daniela Marinescu

Locatia: va fi comunicata cursantilor cu o luna inaintea inceperii trainingului

Certificare internationala: International Association for Sandplay Therapy
Acreditare: Colegiul Psihologilor din Romania, 60 credite

Taxa de inscriere: 100 lei

Pretul training-ului: 700 euro/modul

Contact pentru informatii, detalii, inscrieri:

0749664747

office.sandplay@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *